UA-48570681-1

Voor de meeste mensen is de zomervakantie weer voorbij. We zijn weer aan het werk, aan de studie, of druk met anderen te helpen op tijd op werk of school te komen. Dat betekent: weer op tijd naar bed, om er weer op tijd uit te kunnen. Opnieuw letten op een goede planning, om alles wat gedaan moet worden voor elkaar te kunnen krijgen. Kortom: back to normal

Vergeten dromen

Maar is dat echt wat we willen? Hadden we onszelf tijdens onze vakantie niet iets heel anders beloofd? Hadden we onszelf, languit liggend op het strand, niet beloofd om meer tijd vrij te maken voor onszelf? Tijd om te ontspannen en om te bedenken wat we eigen willen en hoe we dat gaan bereiken? Op het strand leek dat allemaal makkelijk te realiseren en waren we vol vertrouwen dat alles anders zou worden. Maar kijk nou: de vakantie is afgelopen en onze goede voornemens zijn alweer naar de achtergrond verdwenen.

Binnen handbereik

En toch is het niet zo moeilijk om je dromen uit te laten komen. Het belangrijkste: doe het! Je kan blijven dromen, maar daar kom je niet verder mee. Zet een eerste stap en je zult zien dat er meer zullen volgen. Zorg daarnaast voor rust in je leven. Vandaag las ik nog ergens dat het heel gezond is om je af en toe te vervelen. Het geeft je de ruimte om stil te staan bij de dingen die je doet. Het klinkt misschien zweverig, maar ga eens op zoek naar jezelf. En kom erachter wie je bent en wat je wilt. Zo zal het makkelijker worden om echt voor je dromen te gaan.

Innerlife coaching

Om tijd te nemen voor jezelf en tot rust te komen, hoef je je niet per sé thuis te gaan zitten vervelen. Heb je liever steun van mensen die er hetzelfde over denken als jij, of heb je thuis simpelweg geen ruimte om even alleen te zijn? Kijk eens rond in je eigen buurt. Er zijn genoeg plekken waar je rust en ruimte kunt vinden. Woon je toevallig in de buurt van Almelo? Dan raad ik aan eens een kijkje te nemen bij Innerlife Coaching (zie hieronder).

Hoe bewuster je leeft, hoe makkelijker het zal zijn om je te richten op dat wat je echt graag wilt. Misschien kom je er zelfs wel achter dat je eigenlijk best tevreden bent met je leven zoals het nu is.;)Maar ook dan zijn er vast nog wel grote en kleine goede voornemens om mee aan de slag te gaan… Succes!

Innerlife Coaching is een centrum in Almelo opgericht met een open Oosterse uitstraling vol warmte en sfeer. Een plek waar mensen tot rust kunnen komen. Innerlife Coaching heeft als doel mensen weer in hun eigen kracht te brengen. We dienen allemaal keuzes te maken die van grote invloed zijn, zowel op jezelf als op je omgeving. Bewustzijn is daarom van groot belang in je eigen ontwikkeling. Innerlife Coaching biedt ruimte aan lezingen, workshops en cursussen op het gebied van bewustzijn, beauty, gezondheid en spiritualiteit. www.innerlifecoaching.nl

 

 Add Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *